Mad med Mere – et meningsfuldt madlavningskursus

Mad med Mere er en non-profit organisation stiftet i 2017 af Jeanette Duus i samarbejde med Netværkshuset i Gentofte og er udbyder af madkurser og catering virksomhed. Det er flygtninge som lærer gæsterne om deres lands stolte madkultur og som inviterer dem ind i deres personlige historier om vejen til Danmark og hvordan det er at være flygtning i Danmark. Vi ønsker at motivere flygtninge og indvandrere til at lære dansk da det ofte er indgangen til integration og at komme i arbejde. Ydermere har vi en ambition om at nedbryde fordomme og kulturforskelle, hvilket mad er en god facilitator til.

Hvert kursus har et tema og du har dermed mulighed for at tilmelde dig som gruppe, hvor din interesse er størst. Det vil variere, hvilke kokke der deltager I kurset og dermed vil sprogfærdighederne og historierne og variere. Vores håb er dog, at de finder motivation til bedre at kunne indgå i den fælles
samtale.Mere end bare mad

Mad med Mere er for dig, der godt kunne tænke sig, at pifte hverdagsretterne lidt op, men også dig, der har mod på at komme lidt ind under huden på mennesker med en helt anden baggrund og historie. Vi afholder madkursus efter aftale og hvis I er en gruppe på 8-12 personer. Det foregår på Bakkegårdsskolen i Gentofte.

Din betaling går ubeskåret til råvarerne der anvendes på aftenen, og til kokkene, som står for den givne aften.

Som udgangspunkt er madkurserne tilrettelagt med tema og dato, og antallet af deltagere pr. gang er op 12 personer. Vi tilbyder dog også muligheden for at skræddersy din egen aften, hvis du ønsker, at holde et socialt arrangement med familien, vennerne eller kollegaerne. Er dette tilfældet kan vi henvise dig til ”skræddersyede oplevelser”.

Tak til dem som støtter Mad med Mere

Tak til Marie Böckel for at designe logo.

Tak til Emil Baadsgaard for at lave film om os.

Tak til Christian Böckel for at hjælpe os med webdesign

Tak til Marlene Schou Knuthsen for hjælp til alt vores trykte materiale.

Tak til Tuborg Fondet for atstøtte os.

Tak til Edel og Wilhelm Daubenmerkls Almenvelgørende Fond for at støtte os

Video og billeder